Welkom bij Gebofa Maritiem. Uw partner in de binnenvaart  

 

Gebofa Maritiem

Telefoon
0529 - 435400
 of
0522 - 242100

Fax
0529 - 435931
of
0522 - 240406

Mobiel
06 - 21267317

Post adres
Hessenweg 18
 7722 PK Dalfsen (Holland)

E-mail info@gebofamaritiem.nl
 

Bij het ontwerp van deze site is uitgebreid aandacht besteed aan uw privacy, uw veiligheid en uw comfort.

Wij zullen uw naam of uw persoonlijke informatie niet verhuren of verkopen aan derden.

U kunt op onze sites informatie opslaan zodat u bij een volgend bezoek aan die site uw gegevens niet opnieuw hoeft in te voeren.

Als u een geregistreerde account bent of persoonlijke informatie ingevoerd hebt zoals een e-mailadres, dan kunnen wij u via e-mail nu en dan op de hoogte brengen van speciale aanbiedingen. Als u dergelijke informatie liever niet ontvangt, dan kunt u dit specificeren in uw accountgegevens.

Andere sites (naast www.gebofamaritiem.nl) waaraan deze site gekoppeld is, voeren een gelijkwaardig beleid. U dient echter hun beleidsverklaringen te controleren voordat u verdere persoonlijke informatie verstrekt op hun site. Andere wederverkopers die vermeld zijn in onze opzoeksystemen kunnen websites hebben waarvoor andere beleidslijnen gelden dan de onze. Controleer altijd zorgvuldig hun beleidsverklaringen voordat u persoonlijke informatie verstrekt.

Wij kunnen mogelijk statistische of demografische informatie uitwisselen met onze marketingpartners, adverteerders of andere derden. De informatie heeft de vorm van statistieken of aankoopdemografische gegevens en wordt nooit in verband gebracht met een individuele persoon. Als u eventuele onjuistheden opmerkt in uw accountinformatie of uw persoonlijke informatie, dan voeren wij met plezier de vereiste wijzigingen door.

Aangezien de aanbiedingen en de technologieŽn veranderen, behouden wij ons het recht voor om onze beleidslijnen te allen tijde naar eigen goeddunken te veranderen, te wijzigen, uit te breiden of te beperken. Als de beleidslijnen aanzienlijk veranderen, dan brengen wij onze klanten individueel op de hoogte via e-mail en bieden wij hen de kans om hun accountgegevens te verwijderen of te wijzigen. Raadpleeg regelmatig deze informatie om op de hoogte te blijven van wijzigingen.

Stuur ons gerust uw commentaar.
Deze site wordt beheerd door Zoom Multi Media
Bezoekadres:
Wethouder Klompstraat 6
7951 SC Staphorst
(Holland)
Correspondentieadres
Torenvalk 22
7943 SC Meppel
Telefoon:
+31 (0) 522 245 607
 E-mail: info@zoommultimedia.nl.
Gelieve contact op te nemen met ons als u verdere beleidsinformatie wenst
   
 
   

dealer van